Om Schmidt Innovation

Schmidt Innovation - dit innovations- og udviklingshus

Vi er specialister i mekatronisk reguleringsteknik, og vi tror på, at den innovative løsning ofte opstår i grænsefeltet mellem fagområder – der hvor teknologier møder hinanden. 

 

Vi tilbyder tværfaglig produktudvikling inden for blandt andet mekanik, elektronik, software og kontrolsystemer, og vores ekspertise er at gå fra idéudvikling til færdig produktion og anvendelse.

 

Vi bygger broer mellem kompetencerne inden for computerteknologi, kontrolsystemer og projektledelse.

 

I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi løsninger, der er skræddersyet, så de passer præcis til jeres behov.

Teamet bag
Schmidt Innovation

Thomas Schmidt

Stifter og udviklingsingeniør

Rasmus Jessen

automationsingeniør

Chris Olesen

embedded software developer

Mia Bønnerup

Automationsteknolog

Hans Christian Povlsen

juniorkonsulent

Maria Havsager

marketingansvarlig og pa

Daniel Østergaard

automationsingeniør

Nicolaj Hoberg

Automationsingeniør

Kim Svanesøgård

Automationsteknolog

Jens Mygind

juniorkonsulent

Susanne Murberg

juridisk sekretær og pa

Innovation siden 2015

Schmidt Innovation ApS er grundlagt i 2015 af Thomas Schmidt. Thomas har altid haft en stærk passion for teknologi og robotter, der er i stand til effektivt at løse konkrete problemer.

 

Hvad der startede som en lidenskab, er nu vokset til en international innovationsvirksomhed med passionerede ingeniører og konsulenter, der udvikler innovative løsninger til især landbrugs-, offshore- og vindmølleindustrien. 

 

I Schmidt Innovation stræber vi efter at løse problemer på den mest effektive måde. Måden vi skaber værdi på, er bygget op omkring mekatronisk reguleringsteknik. Det betyder, at vi er eksperter i at forene teknologier og at bygge bro mellem forskellige grene og kompetencer inden for computerteknologi, kontrolsystemer og projektledelse. 

 

Vi brænder for at udvikle innovative løsninger, der skaber værdi for verden. Vi omsætter idéer til færdige produkter klar til anvendelse.