Om os

Sinno ApS

Sinno er et udviklingshus, der tilbyder tværfaglig produktudvikling inden for mekatronik. Vores produktudvikling er en kombination af bl.a. mekatronik, hydraulik, elektronik og programmering. Vores ekspertise er at gå fra idéudvikling til færdig produktion og anvendelse.

Vi udvikler både vores egne produkter, og vi udvikler produkter og løsninger i tæt samarbejde med producenter af flere forskellige internationale virksomheder. Hos os er der ingen dage, der er ens, og vi udvikler, rådgiver og designer teknologier på tværs af forskellige brancher og industrier.

Innovation siden 2015

Virksomheden er grundlagt i 2015 af Thomas Schmidt. Thomas har altid haft en passion for teknologi og robotter, der kan løse et problem. Og gerne et problem der kan løses på de mest simple og effektive måder . Hvad der startede som en lidenskab, er nu vokset til en international innovationsvirksomhed med passionerede ingeniører, der udvikler innovative løsninger til bl.a. landbrugs-, offshore- og vindmølleindustrien.

I Sinnostræber vi efter at løse problemer på den mest effektive måde. Måden vi skaber værdi på, er bygget op omkring mekatronisk reguleringsteknik. Vi bygger bro mellem flere forskellige grene og kompetencer inden for computerteknologi, kontrolsystemer og projektledelse. Ved at kombinerer flere forskellige teknologier opstår den innovative løsning ofte i grænsefeltet mellem fagområderne. Innovation opstår nemlig dér, hvor teknologierne møder hinanden.

Mekatronisk produktudvikling

Sinno tilbyder mekatronisk produktudvikling, og vi er specialiserede i at forene teknologier. Ved at forene teknologierne er det muligt at undgå de traditionelle grænseflader og barriere mellem faggrupper.

Ved at have kompetencer inden for både elektronik, mekanik, hydraulik, projektstyring, regulering og programmering samlet, kan barrierene imellem faggrupperne nedbrydes og det dertilhørende bureaukrati fjernes. På den måde fås der en hurtigere og mere effektiv produktudvikling med en særlig stor effekt ved koncept- og prototypeudvikling.

Vi har derfor i Sinno en solid multi-disciplinær profil, der gør det muligt at designe og regulere alle typer af avancerede mekatroniske produkter.

Udvikling og testarbejde

Hos Sinno laver vi udviklings- og testarbejde i tæt samarbejde med jer, og hos os er det altid muligt at være med i udviklingsprocessen helt fra begyndelsen. På den måde kan vi samle værdifuld ekspertviden på flere forskellige parametre og nå frem til den bedste løsning.

At udvikle og teste teknologierne løbende er et bærende element, der skal sikre effektivitet og et færdigt resultat til tiden. Vi mener, at det især er vigtigt at udarbejde tilstrækkelige tests, så vi helt nøjagtigt ved, hvad produktet gør, og hvorfor det arbejder, som det gør.

Vi er særligt specialiseret til at udvikle udstyr til skov- og landbrug. Vi arbejder bogstavelig talt ude i marken og skoven, hvor tester produkter og løsninger helt tæt på. Her ser vi produktet i aktion, registrerer data og tilpasser de rettelser, der måtte være.

Læs mere om bl.a. Illuminate LED-lamper og Delta Flex Harven samt alle vores andre projekter og se, hvordan forløbene har set ud.