Om Sinno

Sinno - dit innovations- og udviklingshus

Vi er specialister i mekatronisk reguleringsteknik, og vi tror på, at den innovative løsning ofte opstår i grænsefeltet mellem fagområder 

– der hvor teknologier møder hinanden. 

 

Vi tilbyder tværfaglig produktudvikling inden for blandt andet software, mekanik, hydraulik, elektronik, regulering og kontrolsystemer, og vores ekspertise er at gå fra idéudvikling til færdig produktion og anvendelse.

 

Vi udvikler egne produkter, men hjælper også andre virksomheder i produktudviklingen. I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi løsninger og produkter, der er skræddersyet, så de passer præcis til jeres behov.

 

Med vores speciale inden for mekatronik, omsætter vi idéer og udfordringer til effektive ingeniørløsninger. Bedst, hurtigst og billigst.

Teamet bag
Sinno

Thomas Schmidt

Stifter og udviklingsingeniør

Przemyslaw Forc

automationsingeniør

Nicolaj Hoberg

Automationsingeniør

Morten Klitgaard

projektleder

Krzystof Mlynarski

automationsingeniør

Rasmus Nielsen

automationsingeniør

Daniel Østergaard

automationsingeniør

Mads Jacob Dømgaard

automationsingeniør

Christian Hauch

projektleder

Lasse Ågård Jensen

automationsingeniør

Camilla Meincke

projektleder

Kim Nielsen

Automationsingeniør

Chris Olesen

embedded software developer

Innovation siden 2015

Vi bygger broer mellem kompetencerne inden for computerteknologi, kontrolsystemer og projektledelse. Vores solide multidisciplinære profil gør os i stand til at designe og regulere alle typer af avancerede mekatroniske produkter.

Sinno ApS er grundlagt i 2015 af Thomas Schmidt. Thomas har altid haft en stærk passion for teknologi og robotter, der er i stand til effektivt at løse konkrete problemer.

Hvad der startede som en lidenskab, er nu vokset til en international innovationsvirksomhed med passionerede ingeniører og konsulenter, der udvikler innovative løsninger særligt til landbrugs-, offshore- og vindmølleindustrien. 

Vi er eksperter i at forene teknologier, og bygger broer mellem forskellige grene og kompetencer inden for computerteknologi, kontrolsystemer og projektledelse. Hos os er ingen dage ens, og vi udvikler, rådgiver og designer teknologier på tværs af forskellige brancher, industrier og faggrupper.