Projekter

Vi skaber værdi på tværs af brancher, industrier og faggrupper.

Sinno udvikler ny teknologi, der fjerner svingninger i sprøjtebommen. Det giver præcis dosering, højere udbytte og forhindrer spild af kemikalier i marken. 

Nutripump

Nyudviklet sondemadspumpe gør patienten fri af sondemadsstativet. Nutripump letter dosering og madindtag, mens den giver sondemadsbrugeren større frihed i dagligdagen. 

Vores ekspertise i at forene teknologier bidrager til udviklingen af en pitch controller, der gør det muligt at styre vingerne på Kinas største vindmølle.

Ny droneteknologi og et undervandskamera gør det nu muligt at undersøge, hvordan havmiljøet står til i de danske farvande. 

Effektiv belysning på plove skaber de bedste betingelser for landmanden, der pløjer i de mørke nattetimer.

Ny adaptiv hydraulisk jordpakning til harve giver afgrøderne bedre vilkår.

Med kombinationen af kameragenkendelse og opvarmet vand genkender ukrudtsdamperen ukrudt på belægning, og behandler kun hvor ukrudtet står. 

 

Sinno udvikler teknologi til selvkørende robotplæneklippere. Til denne model byggede og programmerede vi styringen, der gør det muligt at navigere Toro plæneklipperen med udgangspunkt i kamera og GPS.

I tæt samarbejde med Phidan Engineering har Sinno udviklet et Control System bestående af et design af hydraulik og elektronik. Vi har implementeret systemet sammen med et touch screen user interface (HMI) og et closed loop control algorithm.

Design og udvikling af converter til offshore industrien, hvor vi har udviklet et PCB, der kan konfigureres både som isoleret og som uisoleret.