Ydelser

Konsulentydelse

Står jeres organisation for en periode med behovet for en specialist til at varetage bestemte arbejdsopgaver eller til at stå i spidsen af større projekter? 

 

Vi tilbyder effektiv og dedikeret konsulentydelse, der optimerer jeres virksomhed. I tæt samarbejde med jer løser vores ingeniører og konsulenter de udfordringer, I står overfor. 

 

Vi er specialiserede inden for blandt andet mekatronik, programmering, softwareudvikling, automation og robotteknologi. 

 

Konsulenten håndplukkes til den specifikke opgave. Hvad enten det drejer sig om en mindre opgave eller et større projekt, er Schmidt Innovation i stand til at varetage opgaven.

 

Vi tilbyder både fuldtids- og deltidskonsulenthjælp, alt afhængigt af hvilket behov I har. Den tilknyttede konsulent kan efter jeres ønske indgå som en fast del af jeres team, i den periode I ønsker behovet dækket. 

Produktudvikling

Vi omsætter opfindelser og gode idéer til færdige produkter, der lever op til vores kunders krav og målsætninger. 

 

Vi tilbyder kompleks og innovativ produktudvikling med udgangspunkt i faste krav eller fleksibel udvikling. Vores erfarne og specialiserede ingeniører er med gennem hele produktudviklingsprocessen, fra den gode idé til det endelige produkt står færdigt.

 

Vores erfaringsgrundlag spænder bredt, og vi har blandt andet udviklet løsninger til vind-, energi-, landbrugs- og medicinalindustrien.

 

Vi udarbejder tidsplaner og leveringsplaner, og sørger for tæt sparring og opfølgning undervejs.

 

Hos Schmidt Innovation har vi altid kvalitet, effektivitet og jeres specifikke ønsker i højsæde. Vi er jeres foretrukne sparringspartner, uanset hvor i udviklingsprocessen I er. 

 

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i jeres proces og produktudvikling.

Modeludvikling

Vi udvikler matematiske modeller af tekniske systemer. 


Modellerne bygges fra bunden med udgangspunkt i de fysiske principper, der gælder for det pågældende system. 


Resultatet kan leveres som udledte matematiske ligninger eller implementerede ligninger i et softwareprogram som Matlab Simulink. 


Verifikation og parameterbestemmelse kan også udføres ved hjælp af tests, og den endelige model kan leveres som en “black-box”, der kan bruges i det videre arbejde i udviklingsafdelingen. 


Vi har særlig god erfaring med elektro-hydrauliske systemer, hvor der optimeres for energiforbrug og præcision.

Vi skræddersyer vores kompetencer,
så de passer til jeres behov.

Vi hjælper jer godt videre, og ser frem til at høre fra jer!