Fra idé til færdigt produkt

Har I en idé, men brug for hjælp til udviklingen rent teknisk?

Vores ingeniører har løsningen, der fører idéen fra opfindelse til færdigt produkt.

Vi tilbyder

Idé- og produktudvikling

Vores ingeniører er eksperter i at identificere problemer og udvikle tekniske løsninger, der omsætter idéer til færdige produkter. Vi tager hånd om idé- og produktudviklingen, så jeres idé eller opfindelse kan føres ud i livet. 

 

Vores ekspertise er at gå fra idéudvikling til færdig produktion og anvendelse. Vi hjælper virksomheder, der har en god idé, men brug for viden og sparring til selve produktudviklingen.

 

Schmidt Innovation tilbyder som noget helt særligt tværfaglig mekatronisk produktudvikling. Det betyder, at vi er specialiserede i at kombinere teknologier inden for mekanik, elektronik, software og kontrolsystemer på tværs af brancher og industrier. 

 

Med vores erfaring og ekspertise inden for flere teknologier er vi i stand til effektivt at løse komplekse og avancerede udfordringer, der spænder ben for jeres produktudvikling.


I tæt samarbejde med kunder og producenter udvikler, rådgiver og designer vi teknologier, der løser de problematikker, I står overfor. Kvalitet og effektivitet er omdrejningspunktet i alt, hvad vi laver, og med jeres specifikke ønsker i højsæde, skræddersyer vi forløbet og processen nøjagtigt til jeres behov. 

 

Hos Schmidt Innovation er ingen opgaver for store eller små, og vi sætter en ære i at hjælpe virksomheder bedst og billigst muligt videre. 

 

Hvad enten I har brug for teknisk hjælp, mangler en specialist for en periode, eller om I sidder inde med en god idé, men har behov for hjælp til selve idé- og produktudviklingen, er vi altid klar på en snak. Vi kan garantere, at vi hjælper jer godt videre.

Vi hjælper jer godt videre i processen

Har I brug for hjælp, eller er I i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. 

Vi hører meget gerne fra jer.