Om os

Schmidt Innovation ApS

Schmidt Innovation er et udviklingshus, der tilbyder tværfaglig produktudvikling inden for mekatronik. Vores produktudvikling er en kombination af bl.a. mekatronik, hydraulik, elektronik og programmering, hvor vi både udvikler egne produkter samt produkter og løsninger for andre producenter. Hos os er der ingen dage, der er ens, og vi udvikler, rådgiver og designer teknologier på tværs af forskellige brancher og industrier.

Innovation siden 2015

Virksomheden er grundlagt i 2015 af Thomas Schmidt. Thomas har altid haft en passion for teknologi og robotter, der kan løse et problem, og gerne på de mest simple og effektive måder. Hvad der startede som en lidenskab, er nu vokset til en international innovationsvirksomhed med passionerede ingeniører, der udvikler innovative løsninger til bl.a. landbrugs-, offshore- og vindmølleindustrien.

I Schmidt Innovation stræber vi efter at løse problemer på den mest effektive måde. Måden vi skaber værdi på, er bygget op omkring mekatronisk reguleringsteknik. Vi bygger bro mellem flere forskellige grene og kompetencer inden for computerteknologi, kontrolsystemer og projektledelse. Ved at kombinerer flere forskellige teknologier opstår den innovative løsning ofte i grænsefeltet mellem fagområderne. Innovation opstår nemlig dér, hvor teknologierne møder hinanden.

Mekatronisk produktudvikling

Schmidt Innovation tilbyder mekatronisk produktudvikling, og vi er specialiserede i at forene teknologier og gøre det er muligt at undgå de traditionelle grænseflader og barriere mellem faggrupper. Ved at have kompetencer inden for både elektronik, mekanik, hydraulik, projektstyring, regulering og programmering samlet, kan barrierene imellem faggrupperne nedbrydes og det dertilhørende bureaukrati fjernes. På den måde fås der en hurtigere og mere effektiv produktudvikling med en særlig stor effekt ved koncept- og prototypeudvikling, hvor de faste strukturer (og historik) ikke først skal nedbrydes før, den mekatroniske udviklingsproces kan begynde. Vi har derfor i Schmidt Innovation en solid multi-disciplinær profil, der gør det muligt at designe og regulere alle typer af avancerede mekatroniske produkter.