Hydraulik til harve

Selve harven blev udviklet af maskinproducenten, men alt hydraulikken blev udviklet af Schmidt Innovation og præsenteret på Agritechnica 2015. Et billede af maskinen er vist nedenfor hvor Thomas fra Schmidt innovation ses til venstre og Kim, som var udviklingsansvarlig for Kunden ses til højre.

DeltaFlex

Den største af de tre harver fra serien blev vist på Agritechnica 2015. T.v. Thomas Schmidt fra Schmidt Innovation og t.h. Kim Krongaard, udviklingsansvarlig for Kunden.

Kunden efterspurgte assistance med udviklingen af hydraulikken. Efter første møde med udviklingsholdet, fik vi identifiseret funktionaliteten og situationerne, hvilket vi fik omsat til en rapport og et hydraulik diagram til kunden. For at være helt sikre på funktionaliteten lavede vi også en lille simulering der animerede hvordan maskinen opførte sig i de forskellige situationer. Koncept-diagrammet er vist nedenfor

2015-11-15_1931

Vi stod for at gennemteste konceptet i kundens værksted og foretog nødvendige ændriger og justeringer, som gav systemet acceptabel performance, uden at det blev unødvendigt dyrt. Efter accept af konceptet, blev alle funktioner verificeret via en accepttest, som blev filmet og tryk/flow blev målt, som dokumentation, og for senere videreudvikling. Da systemet var færdigdesignet, startede vi på en omfattende dokumentationspakke.

Den endelige dokumentation blev udfærdiget på engelsk og bestod af:

  1. Hydraulikdiagram inkl. BOM (stykliste), ventil-indstillinger, cylinder-dimensioner, ventil- og portstørrelser, slanger og rør-størrelser, noter og procedurer for ventiljusteringer.
  2. Datablade på alle ventiler
  3. Tilbud og priser på alle komponenter af systemet
  4. 3D CAD tegninger i Solidworks af fittings, ventiler, tilbehør m.v.
  5. Cylinder beregninger og både 2D tegninger og 3d modeller af cylinderne
  6. Test og målinger af alle funktioner
  7. Hydraulikstandard for slanger og fittings
  8. Rappport med designvalg ned til mindste detalje.

Er der spørgsmål til projektet er i velkommen til at kontakte os.